Maserati Quattroporte je prejemnik prestižnega priznanja revije Robb Report, revije za sodoben življenjski slog.

Novi Maserati Quattroporte je najboljša luksuzna limuzina v svojem razredu po izboru ene najpomembnejših ameriških revij za sodoben življenjski slog Robb Report, kjer so novemu Quattroportu podelili naziv “Best of the Best Sedan”.

Maserati Quattroporte bo obširno predstavljen v 25. izdaji “Best of the Best”, kjer bodo objavljeni rezultati letne raziskave najbolj izjemnih novih izdelkov ter storitev. Izšla bo v mesecu juniju.

V izboru najboljših med najboljšimi “Best of the Best” sodeluje 26 izdelkov in storitev, ki se za prestižno nagrado potegujejo v šestih kategorijah: vozila, slog, potovanja, prosti čas, dom ter krila&voda. Izbor v posamezni kategoriji temelji na kriterijih, ki jih določijo strokovnjaki pri Robb Report in so v reviji izpostavljeni na prvi strani posameznega vsebinskega sklopa. Zmagovalce izberejo uredniki Robb Reporta.

Letošnji zmagovalec, prejemnik naziva “Best of the Best Sedan” je popolnoma novi Maserati Quattroporte. Tako novi Quattroporte sledi poti svojega predhodnika, ki je v desetih letih prejel 57 mednarodnih nagrad, v izborih medijev po vsem svetu; med njimi je tudi nagrada Robb Reporta.