Veliko globalno povpraševanje po majhnem SUV je  botrovalo novim zmogljivostim izdelave, saj bodo Opel Mokko izdelovali tudi v Evropi. V drugi polovici leta 2014 bodo namreč v GM tovarni v Zaragozi (Španija) zagnali izdelavo majhnega SUV. Odločitev sta glede na izjemno povpraševanje po vozilu v Evropi skupno sprejeli vodstvi GM in Opla. Sočasno bodo v tovarni v Bupyeongu (Južna Koreja), kjer so avtomobil doslej izključno izdelovali, zagotovljene dodatne zmogljivosti izdelave.

»Odločitev za Zaragozo je skladna s strategijo družbe, da izdeluje avtomobile tam, kjer jih prodaja. Izjemno povpraševanje po Mokki je izpostavilo atraktivnost naših vozil, dodalo nov zagon produktni ofenzivi in ohranilo delovna mesta v Evropi. Z odločitvijo bomo povečali izkoristek naših zmogljivosti izdelave v Evropi, kar je vsekakor izjemno sporočilo celotnemu podjetju.«

V začetni fazi bo v tovarno v Zaragozi vloženo 80 milijonov dolarjev (60.896.000 evrov). Tako bo zagon izdelave Mokke v Evropi, v Oplovi španski tovarni, kjer trenutno izdelujejo Corso in Merivo, ohranil 5800 delovnih mest.