Opel Astra Copacabana prinaša brazilsko sonce in strast na evropske ceste. Posebna različica je namenjena resničnim nogometnim navdušencem – od Rotterdama do Carigrada ter od Liverpoola do Dortmunda.

S športno Astro Opel nadaljuje udejstvovanje v nogometu na mednarodni ravni. Copacabana je prepoznavna kot brazilski mojstri nogometne žoge, ki bodo letošnje poletje pritegnili izjemno pozornost gledalcev svetovnega prvenstva v nogometu.

Opel Astra GTC Copacabana


Z brazilsko zastavo na strehi, palmami in plešočimi potezami, ki se raztezajo čez vrata, izpostavlja zunanjost, jasno in glasno čistokrvni južnoameriški temperament. Povsem v skladu s podobo je nov bencinski motor 1.6 Turbo,  največje moči 147 kW (200 KM). Z njim avtomobil pospeši od nič do 100 km/h v 7,9 s, tako, da močno pritisne voznikov hrbet na naslonjalo s prevlekami iz »nogometne« trave. Oplovi snovalci notranjosti so ponovno presegli vsa pričakovanja, saj so ustvarili enkratno mojstrovino z uspešnim prenosom originalne travnate površine s slovitega štadiona Maracanã. Zato ima vsak avtomobil poseben certifikat, ki potrjuje avtentičnost svete zelenice. Enako velja tudi za tepihe napolnjene s finim peskom s Copacabane, plaže, ki daje tej posebni Astri ime. Poseben paket opreme te posebne serije zaokrožajo kul japonke.

Z melodijo sambe ali vuvuzele ustvarja hupa pristno vzdušje stadiona. V sozvočju z njo je naprava za mešanje ledeno hladnih napitkov med vožnjo, na primer Caipirinhe. Seveda brezalkoholne, saj je Cachaça natočena neposredno v posodo za gorivo, za posebni turbo koktajl. Astra Copacabana je sočasno brazilska kot je Pelé in nemška kot Jürgen Klopp. Eksotično mešanico si je mogoče v pooblaščeni Oplovi prodajni mreži omisliti od 1. aprila dalje za maloprodajno ceno 24.444,44 evrov.

Opel Astra GTC Copacabana