Renault vabi svoje obstoječe in potencialne kupce na zmenke v večja slovenska mesta.

Renault Rendez-Vous je nov način predstavljanja vozil, ki prodajni salon spreminja v tri francoske turistične destinacije, privlačno prenesene pred največje trgovske centre po Sloveniji:

– St. Tropez je kotiček, namenjen predstavitvi družinskih vozil Mégane in Scénic, ki so kot nalašč, da nas zapeljejo v prihajajoči dopustniški čas.

– Le Mans skladno s tradicijo slavne 24-urne dirke predstavlja športni oddelek Renault Sport z vozili Mégane R.S. in Clio R.S.

– Pariz kot center francoske mode na modno pisto prinaša lepotca, ki sta vsak v svojem razredu v Sloveniji absolutna zmagovalca. Clio in Captur obenem simbolizirata oblikovalski preporod vozil Renault.

Renault Rendez-Vous se je pričel 24. maja v Mariboru. Sedaj se popotovanje seli naprej: 31. maja na ljubljansko Alejo mladih v BTC, nato 7. junija v Qlandio Maribor, 14. junija v koprski Mercator, 21. junija pa v murskosoboški Q center. Jeseni se bodo predstavitve nadaljevale še po drugih krajih.

reno radesvouz wp

Posameznik bo lahko na dogodku testiral izbrana vozila Renault ali pa se bo po želji dogovoril za testno vožnjo kasneje. Vsi, ki bodo izpolnili kupone, pa bodo sodelovali v nagradni igri, katere glavna nagrada je vikend izlet za dve osebi v Pariz. Za zabavnejši  potek »randijev« bodo skrbeli DJ in otroški animatorji, starši pa se bodo lahko pomerili v »RS challengu« Renault Rendez-Vous prinaša prek trojnega francoskega zmenka na slovenski avtomobilski trg osvežujoče drugačen način predstavljanja vozil. Še preden pride v vaše mesto, pa ga lahko okusite tudi virtualno na naslovu: http://www.renault.si/rendez-vous/