Peugeot uvaja novo glasbeno izkušnjo Peugeot music. Vsakemu posamezniku želijo omogočiti spoznavanje, širjenje in izmenjavo vrednot Peugeota skozi glasbo na pametnem telefonu ali tablici, v avtomobilu ter v razstavnih salonih Peugeot.

Storitev Peugeot music je namenjena strankam in oboževalcem znamke ter vsem ljubiteljem glasbe.S storitvijo Peugeot music željo zapeljati svoje stranke in okrepiti povezavo z njimi ob pomoči čustev in deljenja glasbene izkušnje. Hkrati željo nagovoriti mlajše ciljne kupce. Peugeot music je edinstven mednarodni glasbeni program, ki vsem ljudem, od koderkoli prihajajo, na vsakem računalniku, tablici ali pametnem telefonu ponuja Peugeotov glasbeni ambient. Ta digitalna platforma je sestavljena iz spletnega mesta http://peugeotmusic.com/, ki je posvečeno izbranim lokalnim in mednarodnim ustvarjalcem, spletnega radia in digitalne skupnosti, posvečene storitvi Peugeot music.

Peugeot je za to storitev k sodelovanju povabil eno največjih mednarodnih glasbenih agencij, MBM Music, ki je specializirana za glasbeno celostno podobo velikih luksuznih znamk in se je znala poglobiti v Peugeotove vrednote ter jih pretvoriti v glasbo.