Poleg Sorenta bo v Parizu Kia predstavila še osveženega Ria.Zunanjost je doživela občutno prenovo, saj so oblikovalci spremenili prednji odbijač in meglenki, nov pa je tudi Kiin zaščitni znak – tigrova maska. Na voljo so trije novi kompleti alu platišč (15-, 16- in 17-palčna), novost pa je tudi osvežen Riov profil, ki skupaj z novim zadnjim odbijačem zaokrožujejo Kiino zunanjo preobrazbo. Novi sta tudi karoserijski barvi modra (Urban Blue) in rumena (Digital Yellow), ki dopolnjujeta že tako bogato barvno paleto.

Riova kabina je zahvaljujoč kromanim dodatkom in sredinsko postavljenemu avdio sistemu sedaj svetlejša. Po novem si bo možno omisliti digitalni radio (DAB) in novo generacijo avdio-navigacijskega sistema (AVN) s 7-palčnim zaslonom, ki se ponaša s hitrejšim delovanjem in hitrejšim računanjem poti (odvisno od razpoložljivosti na posameznih tržiščih).

Izboljšani Rio bo v Evropi na voljo s štirimi zmogljivimi motorji – z razponom moči od 55 kW (75 KM) do 80 kW (109 KM) – s pogonom na sprednji kolesni par preko 6-stopenjskega ročnega ali 4-stopenjskega samodejnega menjalnika. Vsak izmed motorjev bon a voljo tudi s sistemom start/stop (ISG) druge generacije.

Ria bodo v 5-vratni, kombilimuzinski različici za evropski trg proizvajali v južnokorejski tovarni Sohari, na stari celini pa ga pričakujemo v začetku naslednjega leta.