Renault je razkril novi Talisman Grandtour in ga postavil ob bok limuzinski različici tega modela, ki so jo predstavili julija letos. Prvič bo na ogled seveda v Frankfurtu.

Ta novi veliki avtomobil ima enake tehnične odlike kot limuzinska različica modela, ponuja pa več prostora za prtljago. Tega je za skoraj 1.700 dm3 (po VDA). Ima odločen videz z vitko silhueto in dinamičnimi prostorskimi razmerji, kar je v skladu s potezami prestižnejših avtomobilov v segmentu. Na udobno in varno vožnjo vpliva kombinacija podvozja 4Control in variabilnega vzmetenja, katerih delovanje krmili tehnologija Multi-Sense, ki zagotavlja prilagajanje osebnim željam.

Notranjost je velikodušno odmerjena in nudi dovolj udobja na primer tudi s prezračevanima prednjima sedežema. Skupek visoke tehnologije, ki se v avtomobile seli iz telefonske in računalniške industrije predstavlja multimedijska tablična naprava R-Link2 s prostorskim zvokom BOSE® Surround Sound in celovitim naborom pripomočkov za vožnjo in opreme za povečanje udobja v vožnji… Renault Talisman Grandtour bo v Evropi naprodaj v prvi polovici leta 2016.

MEDIA SELECTION