Land Rover je predstavil prvega kabrioleta med razkošnimi kompaktnimi športnimi terenci na svetu. Range Rover Evoque kabriolet ne sklepa kompromisov in je pripravljen na vse letne čase, saj drzno oblikovanje in prefinjenost Evoquea združuje z bogato opremo in dovršeno zložljivo streho.

Range Rover Evoque kabriolet je prvi razkošni kompaktni SUV kabriolet na svetu. Izjemno zaželeno oblikovanje zagotavlja prepoznaven profil pri spuščeni ali nameščeni strehi. Streha iz lahke tkanine se pri hitrosti do 48 km/h zloži v samo 18 sekundah. Najzmogljivejši kabriolet RR Evoque je namenjen za vse terene na svetu. Prodajal se bo v različicah SE Dynamic in HSE Dynamic. Novi Range Rover Evoque kabriolet bo naprodaj od pomladi 2016 na več kot 170 trgih po vsem svetu, izdelovali pa ga bodo v Land Roverjevem obratu Halewood, kjer nastajata tudi različici s petimi vrati in Coupé.

RR_Evoque_Convertible_ext wp

Za pogon je na voljo celovita paleta Land Roverjevih lahkih štirivaljnih bencinskih in dizelskih motorjev iz aluminija, med katerimi z vrhunsko zmogljivostjo in prefinjenostjo še posebej izstopa bencinski Si4 z močjo 177 kW (240 KM). Dizelsko moč zagotavljajo Land Roverjevi 2,0-litrski motorji Ingenium, ki poskrbijo za varčno in prefinjeno zmogljivost s porabo od 5,1 l/100 km.

RR_Evoque_Convertible_ext_static wp