Zakaj se ponavadi slabe ideje slabo končajo?

19 letna študentka Miranda je imela idejo, da bi med vožnjo svojemu fantu pošiljala selfije zgoraj brez. Vse skupaj se je končalo precej spektakularno. Za slike ni prejela zgolj fantovega odobravanja, ampak tudi 2.000 dolarjev visoko kazen ter poškodovan avto.

Nepozorna med fotografiranjem, se je zaletela v stoječe policijsko vozilo Teksaške policije. Policist, ki je bil takrat v avtu, je ugotovil tudi, da ima opravka z vinjeno voznico.

Policist Bryan je kasneje na twitter zapisal opozorilo, v katerem je navedel, da naj vozniki ne pijejo medtem ko vozijo in da naj ne uporabljajo Snapchata med vožnjo.

To pa ni edina nesreča, ki se je zgodila zaradi zajemanja selfijev. Julija je južno-korejski turist padel v slap pri reki Amazonki, medtem ko je izvajal sebek. Teden pred tem pa je nemški turist umrl, ko je padel s pečine, medtem ko je objavljal svoj selfi.

police-accident-large_transedjtm7jpzhsgr1_8apewqa1vlvhkmtvb21dmmpqbfes

Pred kratkim je mama dveh otrok umrla v kolesarski nesreči trenutek za tem, ko je posnela svoj nasmejani selfi na poti domov z babičine rojstno dnevne zabave.

Zato opozarjamo, da se nespametne ideje pogosto nespametno končajo in vsekakor se najprej prepričajte, o varnosti, šele nato posnemite svoj sebek. O tem, da mobilni telefoni in alkohol v prometu nimajo kaj za iskati, sploh ne izgubljamo besed.

screen-shot-2016-10-29-at-08-31-08

Vir in fotografije: telegraph.co.uk

Kazni za vožnjo pod vplivom alkohola ali prepovedanih drog

Kazni za prekoračitev hitrosti