Ženski so ukradli Subaruja, nato ga vrnili z denarjem za gorivo in listkom z opravičilom

Redko se zgodi, da tat vrne ukraden avto in se za to opraviči. To se je zgodilo lastnici Subaru Impreze v Portlandu, kateri je avtomobil čez noč izginil s parkirnega prostora.

Ko je opazila, da njen rdeč Subaru manjka je o tem obvestila policijo in skupaj so pregledali posnetke, na katerih je bilo ujeto dejanje. Ampak, nekaj ni izgledalo prav. Tat, ki je avtomobil ukradel, je brez skrbi odklenil avto in si nato vzel kar nekaj časa, preden se je odpeljal. Dosti nenavadno za nekoga, ki ima namen ukrasti avtomobil. Naslednje popoldne pa se je avto pojavil na istem parkirnem mestu, z opravičilom na listu in tridesetimi dolarji za porabljeno gorivo.

Izkazalo se je, da je nek drug lastnik rdečega Subaruja svojega prijatelja poprosil, da prevzame njegov avto, ki je bil parkiran blizu ukradenega. Dal mu je ključe, a ker ni poznal podrobnosti prijateljevega avtomobila je preprosto odklenil napačnega in se z njim odpeljal.

V opravičilu je bilo zapisano:

“Zdravo,

zalo mi je žal, da sem ukradel vaš avto. Poslal sem prijateljico z mojimi ključi, da prevzame moj rdeči Subaru na naslovu 7802 SE Woodstock in nazaj je prišla z vašim avtom. Žal avta nisem videl do tega jutra, ko sem opazil, da to ni moj avto. Tukaj vam prilagam nekaj denarja za gorivo in se več kot opravičujem za nevšečnosti, ki sem vam jih povzročil.

Če želite, se lahko z mano pogovorite. Ime mi je ******* in moja telefonska številka je ***********.

Opravičujem se za napako.”

14572968_10100147214270370_7022486835198859979_n

Kasneje se je izkazalo, da se ključi na starih Subarujih ponovijo precej pogosteje, kot bi si mislili ali želeli.

Policisti so to neverjetno zgodbo preverili in prišli do zaključka, da je resnična.

vir: upi.com

Najbolj smešen test avtomobila vseh časov – VIDEO

Gola delala selfije med vožnjo, nato…