Se spomnite ženske, ki je dobila kazen za neočiščeno steklo? Tukaj so šokantne izjave prič.

Vse bolj kaže na to, da je ženska zgodbo o neočiščenem steklu priredila in krivično obsodila dejanje policistov!

Čeprav prvotne zgodbe v uredništvu nismo preverjali, smo na socialnih omrežjih pod našim objavljenim prispevkov prejeli veliko komentarjev. Večina oseb se je postavila v njen bran, a mnogi so namigovali na prirejenost zgodbe.

Vendar med več sto komentarji na socialnem omrežju Facebook, se je oglasila oseba, ki je bila med dogajanjem prisotna. Ta je v komentar zapisala, da je ženska, glede na svoje neočiščeno steklo, dobila celo premalo kazen in da je nekaj sekund pred posneto fotografijo, ki je zaokrožila po spletu, očistila vetrobransko steklo.

Komentar priče: Sem bila prisotna. Imela je tako ”šajbo”, da je še premalo kazen dobila. Tole se pa itak vidi, da je steklo očiščevala pred par sekund prej, haha. Ne vem, kaj je hotela s tem doseči. Zdaj pa vsi blatijo policaje zaradi te zgodbe, a ženska je bila edina kriva.

Ne glede na razplet zgodbe, pa moramo vsi skupaj iz nje izluščiti nauk, ki prikazuje, kako pomembno je očistiti avtomobil preden se odpravimo na pot. Ne le zaradi policistov ter izogibu kazni, temveč zaradi lastne varnost ter varnosti ostalih udeležencev v prometu.

Celotno zgodbo ženske, ki naj bi po ”nedolžnem” prejela kazen za neočiščeno steklo, si lahko preberete tukaj:

NEVERJETNO: Zaradi takšnega stekla so policisti ženski izrekli globo v višini 200 eur!