Ofenziva športnih terenskih vozil: Citroen C5 AirCross

Citroën bo na avtomobilskem salonu v Šanghaju 2017 premierno na svetu predstavil svoje športno terensko vozilo nove generacije C5 Aircross.

Njegov vpadljiv dizajn se prepleta s prostorno notranjostjo, ki je odločno usmerjena v dobro počutje vseh potnikov. To športno terensko vozilo se osredotoča na človeka (People Minded SUV). S svojimi mogočnimi površinami in tekočimi linijami novi športni terenec samoumevno dokaže svojo drugačnost: edinstvena postava, polna energije in prepričljivosti. Ponuja obilo prostora na vseh sedežnih mestih ter se ponaša z najboljšo tehnologijo za sodoben in vsesplošen pristop do udobja.

C5 Aircross bo pomembno zaznamoval eno izmed glavnih etap programa Citroën Advanced Comfort® prek vzmetenja s progresivnimi hidravličnimi dročniki (Progressive Hydraulic CushionsTM), ki je zanj na voljo premierno na svetu in s katerim ponuja edinstveno lego na cesti, značilno za znamko Citroën. Novi C5 Aircross, ki ga bodo na Kitajskem začeli tržiti v drugem polletju letošnjega leta, v Evropi pa ob koncu leta 2018, je glavni adut mednarodne ofenzive znamke Citroën v letu 2017.

NE SPREGLEJ: Brez te nalepke je vaš vstop v nekatera evropska mesta kazniv!

SI VEDEL? Tudi če nimaš vinjete, se lahko tukaj pelješ brez. Popolnoma legalno!

Te zimske gume so prepovedane! Vožnja z njimi vas lahko stane tudi 1.600€!