Lastnik Tesle Model X zahteva milijonsko odškodnino. Tukaj je razlog zakaj!

Zaradi nedelujočih ”Falkonskih” vrat, ki so otežile izhod zadaj sedečih potnikov iz gorečega avtomobila, toži Teslo za kar 8 milijonov jenov oziroma milijon dolarjev!

Nesreča se je zgodila na avtocesti, kjer je voznik Tesle Model X zapeljal v ograjo. Od te se je odbil mimovozečega Ford Focusa. Lastnica Tesle je sedela na zadnjih sedežih s svojim fantom, kjer sta ostala okleščena zaradi nedelujočih vrat. Na prosto sta se na silo prebila preko sprednjih sedežev, saj sta slišala prasketanje baterij. Lastnica si je med prebijanjem poškodovala ustnice ter zlomila nos, medtem, ko je šofer zaradi udarca vozila bil hospitaliziran kar 40 dni.

Uvoznik Tesle na Kitajskem pa njene zgodbe ne kupi, saj je mnenja, da je avtomobil drvel bistveno več kot le 75 km/h, saj na to nakazuje nedelujoča elektronika ter zanetenje požara. Prav tako nihče od udeležencev ni bil huje poškodovan. Obenem pa je možnost, da je požar povzročil bencinski Ford Focus, ki se bistveno prej vname kot Tesline baterije. Prav tako Tesla ne bo sprejela plačila odškodnine v vrednosti milijon dolarjev.

NOČNA MORA: Podražitev goriva za 83% preko noči!

NEPRIMERNO: Kamere zasačile par, med seksom na slovenski avtocesti!