V portoroški marini se prihodnji teden začenja Internautica 2017!

Le še 10 dni nas loči do začetka 22. INTERNAUTICE, atraktivnega jadranskega navtičnega sejma, ki bo javnosti predstavil številne novosti in dosežke navtične industrije zadnjega leta.

Internautica 2017 bo ponudila pregled aktualne navtične ponudbe v regiji, atraktivne predstavitve novih navtičnih dosežkov v regiji, obiskovalci pa boste dobili priložnost za preizkus plovila. Na pokritih razstavnih prostorih bodo na ogled navtična oprema, raznovrstni pripomočki, športna oblačila in obutev, na zunanjih razstavnih površinah in morskih privezih pa novosti iz sveta športnih motornih plovil, motornih jaht, jadrnic in napihljivih čolnov.

Klikni na povezavo in obišči naš Facebook profil, saj: >>PODELJUJEMO 2×2 vstopnici za ogled INTERNAUTICE 2017!<<

Internautica bo predstavila številne premierne modele novih jaht, jadrnic in športnih čolnov, tudi energetsko-učinkovito zasnovana plovila, okolju prijazno, trajnostno in gradbeno učinkovito tehnologijo ter inovativne pogonske in hibridne sistem, ki zmanjšujejo porabo goriva in izpustov v okolje. Razstavljali bodo Elan, Abgsolute, Beneteau, Cranchi, Bavaria, Grand Soleil, Dremaliner, Ferretti, Greenline, Lagoon, Princess, Solaris in Sea Ray ter kopica drugih zvenečih imen.

Vzporedno s sejmom bodo potekali tudi SUP državno prvenstvo, regate starodobnih plovil in predstavitve starodobnih vozil, pa predstavitve varnostnih postopkov v primeru reševanja plovil, predstavljene pa bodo tudi novosti s področja pomorske zakonodaje in izobraževanja. Posebno pozornost bo znova dobil projekt Green Mobility. Obeta se nam predstavitev različnih plovil in vozil skozi prizmo električne mobilnosti, nadaljuje pa se tudi izbor Jadransko plovila leta.

NE SPREGLEJ: 5 slovenskih znamenitosti, ki jih priporoča Tripadvisor!

To je 10 najdražjih svetovnih prestolnic leta 2017!