Podružnica Suzuki v Sloveniji bo s ponosom nadaljevala uspešno sponzorstvo Judo zveze Slovenija, s katero je v partnerskem odnosu že vse od leta 2017.

Sponzorstvo je še posebej pomembno v letošnjem letu, ko bodo v Tokiu na Japonskem XXXII. olimpijske igre moderne dobe, na katerih bodo nastopile tudi slovenske judoistke in judoist.

Gospod Peter Verčič, direktor Podružnice Suzuki v Sloveniji
“Veseli me, da smo pri Suzuki Slovenija, kljub težkim in negotovim časom, ponovno uspeli zagotoviti sredstva in z Judo zvezo Slovenije podpisali že peto zaporedno sponzorsko pogodbo, po kateri je Suzuki uradno vozilo zveze. Judo je eden najtrofejnejših športov v Sloveniji in veseli smo, da z našim prispevkom dodajamo kamenček v mozaik uspehov, tudi na največjih tekmovanjih. Tako z optimizmom pričakujemo tudi bližnje olimpijske igre v Tokiu, kjer želimo vsem našim športnikom, še posebej Tini Trstenjak in Maruši Štangar, odlične rezultate.”

Gospod Vlado Čuš, v.d. predsednik Judo zveze Slovenije
“Najlepša hvala Suzuki Slovenija, da kljub težki ekonomski situaciji držite obljubo, ki ste jo dali pred 4 leti, da v partnerstvo z Judo zvezo Slovenije stopate dolgoročno. Kilometri, ki jih naredimo z vozili Suzuki, so nedvomno varni in udobni ter nam omogočajo odlične rezultate. Verjamem, da bomo odlične rezultate pokazali na olimpijskih igrah v Tokiu!”