Lastnike vozil in ljubitelje znamke Jeep obveščamo, da smo decembra odprli nov prodajno-servisni center na znani lokaciji podjetja Avtotrade Vrhnika, Sinja Gorica 11.

Legendarna znamka Jeep je svetovno znana in vsako vozilo Jeep pripoveduje edinstveno zgodbo z bogato dediščino, ki ga povezuje s prvotnim modelom Willys MA, ki je leta 1941 zaznamoval rojstvo znamke Jeep. Lastniki vozil Jeep od nekdaj vedo, da so besede »Go-Anywhere, Do-Anything®« (Pripelje kamorkoli, zmore karkoli) več kot le slogan, pomenijo način življenja.

Podjetje Avtotrade Vrhnika je na slovenskem trgu avtomobilov prisotno že od leta 1984 in med strankami dobro uveljavljeno in cenjeno kot zanesljiv partner pri prodaji in servisiranju vozil različnih znamk. Od leta 1993 je tudi pooblaščen prodajalec in serviser za znamki Fiat in Fiat Professional.

V novem salonu Jeep podjetja Avtotrade Vrhnika bodo strankam na voljo visoko usposobljeni prodajni svetovalci, ki jim bodo pomagali pri izbiri vozila in poskrbeli, da se bodo z želenim modelom lahko odpeljali na testno vožnjo, jim predstavili aktualne akcijske ponudbe in ugodne pogoje financiranja. Poleg tega je kupcem na voljo tudi dodatna oprema za vozila, v okviru celovite servisne ponudbe pa tudi prodaja originalnih nadomestnih delov. Strankam je na voljo strokovna in izkušena ekipa prodajnih svetovalcev, ki skrbi za celovito prodajno ponudbo vozil Jeep, na isti lokaciji pa izkušeni serviserji zagotavljajo kakovostne servisne storitve.


Prijazno vabljeni v nov salon Jeep na Vrhniki, ki je odprt od ponedeljka do petka od 7. do 16. ure.
Lahko pokličite tudi na telefonsko številko 01 750 51 99 ali pa pišite ne elektronski naslov klemen.suhadolnik@avtotrade.si.