Resolute, Untold in Untamed so trije novi omejeni paketi opreme ponujeni po celotni paleti Minijevih avtomobilov, prinašajo pa unikatne kozmetične olepšave, izboljšave na področju tehnologije in bogatejšo serijsko opremo.

Začnimo pri opremi Resolute, ki bo na voljo pri manjši Minijih, trivratni in petvratni kombilimuzini, električni različici ter kabrioletu. Od ostalih modelov jih bomo ločili po črno obarvanih zunanjih ogledalih, beli strehi in Rebel zeleni karoserijski barvi, prej rezervirani le za najbolj nabrušenega Jonh Cooper Works. Prej kromirane zunanje okrasne elemente so nadomestili s klavirsko črnimi in bronastimi, dodatno so poudarjene obrobe žarometov, sprednje maske, pokrov motorja krasijo dirkaške črte.

Seveda niso pozabili na spremembo dizajna platišč, ki se razlikujejo glede na modele. Bencinsko gnani kombilimuzinski Miniji sedijo na 17- ali 18-palčnih kompletih, Mini Electric pa na 17-palčnih s posebnim štirikrakim oblikovanjem. Bogatejša standardna oprema tokrat obsega še ambientno osvetlitev in izbirni voznih profilov. Izgled notranjosti Minijev Resolute povzdigujejo sveže oblazinjeni sedeži s karirastim vzorcem, zlati okrasni elementi na armaturki in obeležilne Resolute značke na volanu ter pragovih.

Večjemu Miniju Clubman so namenili paket Untold, na voljo v kombinaciji z vsemi pogonskimi sklopi. Na zunaj ga bomo prepoznali po žajbljevo zeleni kovinski barvi, 18-palčnih platiščih z zlatimi podrobnostmi in John Cooper Works športnem paketu. Kot pri manjšem modelu so kljuke, izpušne cevi in embleme obarvali v črno, kar lahko razširimo še z enako obarvanimi zunanjimi ogledali in streho. V kabini nas bodo razvajali športni sedeži v kombinaciji zelenega usnja in blaga, strop v antracitni barvi, medeninaste obrobe zračnikov ter nenazadnje Untold značke.

Zadnji posebnež je športno-terenski Mini Countryman v specifikaciji Untamed, s čudovito Momentum sivo kovinsko barvo in unikatnimi grafikami na vratih. Za razliko od standardnega modela so v karoserijski odtenek odeti tudi emblemi in vstavki odbijačev. Nova so lahka dvo-tonska 18-palčna platišča, črni sta zunanji ogledali in streha. Kupci imajo možnost izbire paketa s črnimi okrasnimi elementi. V kabini Countryman Untamed sledi stopinjam ostalih modelov, z zelenim usnjem, unikatnimi podrobnostmi na armaturni plošči, vratih in zračnikih, le da so obarvani v modro in srebrno barvo.