Nissan se je za promoviranje posebne izdaje modela Juke povezal s podjetjem Warner Bros. Pictures.

Za to priložnost smo pripravili posebno regionalno izdajo s paketom zunanje personalizacije Hiiro in posebno kampanjo za model Juke, ki napoveduje kinematografsko premiero novega Batmana, najbolj pričakovanega filma letošnjega leta.

Nova izdaja modela Juke temelji na paketih opreme N-Connecta ali Tekna in se ponaša z vstavki na spodnjem delu prednjega in zadnjega odbijača, ki so glede na barvo karoserije, rdeče ali srebrne barve. Ta kontrastna okrasna elementa okrepita dinamičen in drzen videz posebne serije, ime paketa zunanje personalizacije Hiiro pa izhaja iz japonske besede za heroja.

»Ponudba privlačne dodatne opreme za krojenje izvirnega modela Juke po osebnem okusu kupca, nam je pomagala razumeti, koliko kupci cenijo njegov videz in možnosti za osebne prilagoditve. Želeli smo ustvariti posebno različico značajskega in pogumnega videza, kakršen se poda heroju mestnih ulic. Prepričan sem, da bo Juke s posebnim paketom Hiiro kupcem v Sloveniji všeč,« je pojasnil David Kušanić, direktor prodaje in marketinga znamke Nissan za regijo Adriatic.




Juke s paketom zunanje personalizacije Hiiro ni zgolj lepotec. Kot ostale različice ga poganja močan, učinkovit in odziven 1,0-litrski trivaljni bencinski motor s turbo polnilnikom, ki ima največjo moč 114 KM in 200 Nm navora. Šeststopenjski ročni menjalnik je že v serijski opremi, posebno serijo pa je možno dobiti tudi s samodejnim menjalnikom z dvema sklopkama in prestavnima lopaticama ob volanu. Juke ima obilico intuitivne in praktične tehnologije! Med varnostnimi funkcijami so: pameten sistem zaviranja v sili z zaznavanjem pešcev in kolesarjev, pameten regulator hitrosti, sistem prepoznavanja prometnih znakov, pameten sistem opozarjanja na prečenje voznega pasu s popravljanjem smeri, opozorilnik na od zadaj se bližajoča vozila in opozorilnik za mrtvi kot, ki voznika opozori na prezrto vozilo in Juke usmeri nazaj na vozni pas, da prepreči trk.

Z multimedijsko napravo NissanConnect je možno uporabljati storitve Apple CarPlay® ali Android Auto za prenos prikaza priljubljenih aplikacij s pametnega telefona na vgrajeni 20,32-centimetrski (8-palčni) zaslon na dotik. Več podatkov o modelu Nissan JUKE in drugih Nissanovih izdelkih lahko najdete na spletem mestu: www.nissan.si.