Citroën premierno predstavlja novo identiteto in nov logotip znamke ter s tem napoveduje novo in pomembno poglavje svoje zgodovine.

Najnovejši logotip je reinterpretacija originalnega iz leta 1919 in se predstavlja kot deseta različica logotipa v 103-letni zgodovini znamke Citroën. Omenjena sprememba prihaja tudi skupaj z novim sloganom znamke »Nothing moves us like Citroën«, ki obljublja pospešeno uvedbo še bolj drznih in vključujočih rešitev za mobilnost, ki strankam znamke Citroën zagotavljajo dobro počutje.

Logotip elegantnega videza bo zaznamoval evolucijo znamke in njen vstop v novo dobo. Konec septembra pa bo prvič predstavljen na konceptnem vozilu, ki bo veljal za pravi manifest znamke. Od sredine leta 2023 dalje ga bodo začeli postopoma nameščati na prihodnja serijska in konceptna vozila znamke Citroën. Izstopajoči in poudarjeni vertikalni oval bo v oblikovanje uvedel novo smer in bo hitreje opazen, zaradi česar bo postal prepoznaven element vseh modelov Citroën.

S prenovljeno identiteto Citroën izraža svojo željo po pospešitvi cenovno dostopno električne mobilnosti in promocije vrednot o dostopnosti, drznosti in dobrem počutju. Najnovejši logotip je sestavni element prenovljene identitete znamke, ki bo vključena v vse digitalne in nedigitalne oglaševalske medije skupaj z novim sloganom znamke »Nothing moves us like Citroën«.