Hibridizacija je pri Bentleyju dosegla že polovico ponudbe, za kar sta zaslužni novi Bentayga S Hybrid in Azure Hybrid. Medtem ko se model S osredotoča na več športne dinamike, so pri Azure pripeljali več udobja.

Posodobljena priključno-hibridna Bentley Bentayga se pohvali z dvema novima paketoma S in Azure, ki bosta kupce razveselila z dvema različnima usmeritvama. Za pogon obeh še vedno skrbi prisilno polnjen 3-litrski V6 bencinski motor v kombinaciji s 100 kW (136 KM) elektromotorjem in 18 kWh baterijo, vendar so inženirji uspeli odkleniti nekaj več moči ter navora električne plati. Sistemska moč sedaj znaša 462 KM, kar zadostuje za pospešek do stotice v 5,3 sekundah in najvišjo hitrost 254 km/h. V neslišnem električnem načinu je sedaj mogoče prevoziti do 43 kilometrov.

Bentayga S Hybrid se kot dinamično usmerjen model pohvali z nekaj značilnimi potezami, ki jo ločujejo od udobne Azure. Novost je športni način vožnje s poudarjenim zvokom motorja in 15 odstotkov tršimi blažilniki. S je prejel tudi nov glasnejši izpušni sistem in spremenjeno nastavitev nadzorne enote motorja, medtem ko prenos moči ostaja speljan preko osemstopenjske avtomatike na sva štiri kolesa.

Zunanja podoba S Hybrida s črnimi okrasnimi elementi, zatemnjeno osvetlitvijo, rdečimi zavornimi čeljustmi, zadnjim krilcem in odbijači v slogu modela Speed, poudarja športno naravo. Enaka tematika se nadaljuje v notranjosti, kjer se na digitalni instrumentni plošči predvajajo športni merilniki kot pri Bentaygi V8 S, v naslonih sedežev in na armaturni plošči so všiti emblemi »S«.

Nekoliko bolj umirjeni model Azure prinaša »oazo miru in spokojnosti,« kar na zunaj odražajo kromirane obrobe, oznake Azure in 22-palčna platišča. Lastnike bo v notranjosti razvajal razkošen ambient z različnimi vzorci prešitja usnja, dodatni napisi Azure in 22-smerno nastavljiva sprednja sedeža.