Ne le kombiji in tovornjaki, za lokalno dostavo ali servisne namene so praktični tudi manjši osebni avtomobili, kar dokazuje električna Opel Mokka-e, s predalno nadgradnjo. Za premik od tradicije so zaslužni pri podjetju Bott GmbH & Co, kateremu so pri Oplu zaupali predelavo električnega križanca v dvosedežno službeno vozilo.

Poleg zanimivega videza se lahko Mokka-e z okolju prijaznim pogonom loti posebnih nalog. Kot pri nemški znamki pravijo, velikonočnemu zajčku ni več potrebno paziti, da mu iz košare zlahka padejo dragocena velikonočna jajca in darila. Namreč tako velike, kot manjše predmete lahko uporabniki varno spravijo v posebej prilagojeno nadgradnjo znotraj Mokke-e.

Regalni sistem bott vario3, nameščen v električni Mokki, navdušuje s svojo premišljeno zasnovo, ki strokovnjakom z različnih področij omogoča kar se da učinkovito delo. Moduli in predali nameščeni na varnostnem okvirju, varno pritrjenem na karoserijo vozila, so izredno lahki in kljub temu robustni. Z optimalno kombinacijo sestavnih delov strokovnjaki dobijo organiziran sistem regalov, ki se popolnoma prilagajajo notranjosti vozila. Prtljažnik je inteligentno zložen, masa pa enakomerno porazdeljena. Ob potrebi dodatnega prostora za manjše predmete lahko komponente vario3 mobilnega zaboja posamično odstranjujemo. Gre za zelo varno nadgradnjo, ki izpolnjuje obremenitve v primeru trka, v skladu s standardom ECE R44.

Kljub predelavi ostaja Mokka-e enaka kot običajna, opremljena z najsodobnejšimi tehnologijami znamke. Za pogon vselej skrbi elektromotor s 100 kW (136 KM) in 260 Nm navora, ki energijo črpa iz baterije s kapaciteto 50 kWh. Tovrsten kompaktni dostavnik lahko z enim polnjenjem neslišno prevozi do 338 kilometrov, za hitrejše napajanje z energijo bo poskrbel hitri priklop, ki sprejme največjo moč 100 kW in baterijo do 80 odstotkov napolni v 30 minutah.