V avtomobilskem mestu za ljubljanskim Bežigradom odslej tudi Center rabljenih vozil pod preverjeno znamko Emil Frey Select.

Emil Frey Avtocenter širi svojo dejavnost. V tako imenovanem avtomobilskem mestu v Ljubljani so celovitemu naboru izbire in storitev na lokaciji Baragova ulica 9 za Bežigradom dodali še Center rabljenih vozil. Center, ki deluje pod preverjeno in v evropskem prostoru dodobra uveljavljeno blagovno znamko Emil Frey Select, se razteza na površini več kot 2.000 kvadratnih metrov in sprejme pod streho kar dvesto vozil. Podoben center z enakim imenom in poslovnim modelom deluje tudi v mariborski enoti Emil Frey Avtocentra.

Ljubljanski Emil Frey Select je največji center za odkup in prodajo rabljenih vozil pod okriljem Skupine Emil Frey. Poleg tega, da je tukaj mogoče dobiti preverjena rabljena vozil vseh znamk, so na ljubljanski lokaciji na voljo tudi certificirana rabljena vozila Mercedes-Benz Certified, ki pomenijo preverjeno jamstvo in kupcem nudijo še dodatno zanesljivost. S tem v Centru rabljenih vozil Emil Frey Select kot glavno vodilo ohranjajo zavezanost strankam, pri čemer zvesto sledijo in udejanjajo vrednote Skupine: kupcem zagotavljati samo najboljše izdelke in storitve.

Na enem mestu rabljena vozila vseh znamk

V Centru rabljenih vozil Emil Frey Select odkupujejo in prodajajo vozila vseh znamk. To pomeni, da lahko kupci na enem mestu izbirajo med zares širokim naborom vozil različnih starosti in ohranjenosti. Pri tem v Centru jamčijo za tehnično brezhibno stanje in varnost vozil. Vsa vozila so pregledana in preverjena, ocenjena s strani njihovih hišnih strokovnjakov, prav vsa pa imajo opravljen tudi podroben pregled ključnih točk.

Izkušeni prodajni svetovalci stranko strokovno vodijo skozi postopek ocene in odkupa njenega rabljenega vozila oziroma pomagajo z nasveti pri nakupu novega vozila. Pred dokončno nakupno odločitvijo nudijo tudi brezplačen preizkus vozila. Ob odločitvi za nakup omogočajo izbor ugodnih, kupcem prilagojenih paketov financiranja ter sklenitev zavarovanja avtomobila po meri voznika.

Posebna ponudba vozil Mercedes-Benz Certified

V ljubljanskem Centru rabljenih vozil Emil Frey Select so na voljo tudi rabljena vozila Mercedes-Benz z jamstvom. Oznako »Mercedes-Benz Certified« prejmejo samo tista vozila znamke Mercedes-Benz, ki imajo manj kot 120.000 prevoženih kilometrov in niso starejša od petih let ter so uspešno prestala natančni interni tehnični pregled rabljenih vozil. Poleg tega kupci ob nakupu vozil Mercedes-Benz Certified prejmejo dodatno enoletno jamstvo, zagotovljena je preverjena zgodovina vozila in preverjena kilometrina, vsa vozila so redno servisirana in imajo več kot 5.000 ali vsaj 4 mesece do naslednjega servisa. Poleg tega Emil Frey Select nudi ugodno financiranje in zavarovanje vozil in pri nakupu omogoča privlačno priložnost »staro za Mercedes-Benz Certified«, pri katerem v račun vzamejo rabljeno vozilo katerekoli znamke.