BMW Group Slovenija predstavlja edinstven projekt – MINI DOMA, ki novi model MINI Paceman in MINI življenjski slog povezuje s sodobno estetiko, aktivnim življenjskim slogom in mestnim utripom. Med 16. marcem in 5. aprilom 2013 je na Slovenski 9 v Ljubljani za javnost odprt prostor izbrane arhitekture, edinstvenega stila in neštetih ustvarjalnih idej. MINI DOMA predstavlja pester program za vse ljubitelje urbanega. Dnevno dogajanje bodo dopolnjevali ekskluzivni večerni dogodki, ki celostno zaokrožajo MINI filozofijo. MINI DOMA bo prostor, kjer novo vozilo MINI Paceman sreča modo, umetnost in gastronomijo.

Tako kot v tujih urbanih prestolnicah bo sobotni mestni utrip na novo zaživel z barvitim brunchem v dobri družbi in ob izbrani glasbeni spremljavi. Dogajanje bodo nadgradile prodajne razstave del slovenskih umetnikov.

mini-doma-2

 

Za zelo omejeno število brezplačnih vstopnic za ekskluzivne dogodke v MINI DOMA se bo možno potegovati preko spletne strani www.MINI-doma.si.

URNIK DOGODKOV:

sreda 27. 3. ob 20h

KULINARIČNA FOTO DELAVNICA.

Kulinarična foto delavnica in pogovor s profesionalnim fotografom o orodjih in trikih stiliranja in fotografiranja hrane.

četrtek 28. 3. ob 20h

DEGUSTACIJA PIV/ PIVOLJUB.

Vas mika pivo? Za vas bomo pripravili degustacijo najboljših angleških piv v družbi s tistimi; ki se na pivo zares spoznajo. Čaka vas popotovanje v svet zgodovine piva; pregled različnih stilov piva; vodena degustacija; sproščeno minglanje in prigrizki; o katerih boste sanjali.

petek 29. 3. ob 20h

VEČERJA/ JAPONSKA KULINARIKA.

Megumi Yoshida in Taeko Fujita v sodelovanju s Trapezom pripravljata japonsko večerjo v 5 hodih. Seveda s spremljajočim japonskim pivom in sakejem. Mmmm; boljše od tega ne gre.

sobota 30. 3. ob 11h

BRUNCH.

Svež in barvit brunch za okusen začetek vikenda. Na voljo bo “miza izobilja” (namazi; slani prigrizki; sadje; kiši; sladice; …) in izbrane tople jedi. Obljubljamo živahno vzdušje in glasbene ritme za piko na i.

torek 2. 4. ob 20h

FILM/ 400 LETNIH ČASOV.

Filmski večer in projekcija filma v družbi režiserja Iztoka Lovrića in glavnih igralcev. Še več; v skladu s tematiko bo sledilo druženje ob picah iz picerije Dobra Vila.

četrtek 4. 4. ob 20h

DEGUSTACIJA VISKIJA.

Pokušanje izbranih viskijev v družbi poznavalcev. Čaka vas vodena degustacija s spremljevalnimi prigrizki in svetovljansko druženje; ki ga ne smete zamuditi.

petek 5. 4. ob 20h

VEČERJA.

Večerja kolektiva Trapez in zabava ob zaključku MINI DOMA. Sledi glasbeni program; ki bo večer elegantno podaljšal v noč.