BMW Group Slovenija, uvoznik za znamko MINI, je skupaj s priznano ljubljansko restavracijo CUBO organiziral prav posebno »After Work Party« zabavo. Namesto manekenk, so se na ogled postavila atraktivna MINI vozila. Na hladen decembrski popoldan pa sta poleg avtomobilov in kulinaričnih sladkosti iz Cuba temperaturo dvigovala še plesalca Nadiya Bychkova in Miha Vodičar. Ta sta posebej za MINI dogodek pripravila novo koreografijo. Plesna točka se je začela tako, da se je lepa plesalka pripeljala v črnem MINI Countrymanu.

MINI After Work Party

Boštjan Trstenjak, lastnik restavracije Cubo in generalni direktor BMW Group Slovenija, Lothar Schupet sta oba zelo zadovoljna s sodelovanjem. Restavracija Cubo je namreč že dve leti izbrana MINI restavracija.  Boštjan Trstenjak je navdušen nad avtomobili MINI.

Kultna znamka MINI ni znana samo po avtomobilih, ampak tudi v Sloveniji vse bolj po lifestyle kolekciji oblačil, igrač, različnih izdelkov za prosti čas, itd. Zato so organizatorji posamezne izdelke iz MINI Lifestyle kolekcije uporabili kot del scenografije in ustvarili MINI ambient.

Individualnost, nekonvencionalnost, kreativnost in športnost  so nekatere izmed kvalitet znamke MINI. MINI predstavlja edinstveno premium blagovno znamko z nepremagljivo karizmo in izvrstno kvaliteto proizvoda v kompaktnem segmentu avtomobilov. Pri znamki MINI gre za izraz aktivnega in spontanega življenjskega sloga, s pristnim “navdušenjem” do blagovne znamke MINI. Danes šteje znamka MINI kar sedem modelov: MINI, MINI Countryman, MINI Clubman, MINI Cabrio, MINI Roadster, MINI Coupé, MINI Paceman.

MINI After Work Party