Od 21. marca 2015 dalje salon DS WORLD PARIS gosti hišo Swarovski, ki je s svojimi slavnimi kristali okrasila konceptno vozilo DIVINE DS. V okviru tega gostovanja bodo razstavljeni tudi nakit Nathalie Colin, umetniške direktorice znamke Swarovski, in najnovejši kreaciji znamke DS, ki sta bili predstavljeni na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi: novi DS 5 in DS 21 Pallas ‘modelno leto 2015’. Razstava bo na ogled vse do 10. maja.

Potem ko je salon DS WORLD PARIS pred nekaj meseci gostil fotografski studio Harcourt, je zdaj izbral področje mode in svoja vrata odprl hiši Swarovski. Tekom tega novega gostovanja si bodo lahko obiskovalci ogledali konceptno vozilo DIVINE DS, okrašeno s slavnimi kristali. Predstavljena bo tudi kolekcija nakita pomlad-poletje 2015, ki jo je zasnoval Swarovski. Po koncu mednarodnega avtomobilskega salona v Ženevi DS WORLD PARIS ekskluzivno gosti zadnje novosti znamke DS, med drugimi tudi novo vozilo DS 5 in DS 21 Pallas ‘modelno leto 2015’.

Legendarno vozilo, ki letos praznuje svojo 60-letnico, tvori dediščino, iz katere znamka DS črpa svoj navdih. Ekipam oblikovalskega studia znamke DS je uspelo prenoviti model DS 21 Pallas v želji po združitvi «dediščine in sedanjosti». Model krasita modra barva karoserije Encre, ki je bila izbrana za lansiranje novega DS 5, in notranjost v polanilinskem usnju «Criollo», ki spominja na najbolj luksuzne izvedenke DS današnjih dni.

DS 21, C5 wp