Na Istrski cesti 55 v Kopru je podjetje Avtoplus d.o.o. odprlo nov prodajno servisni salon za vozila Citroën in DS, ki bo stranke in ljubitelje te znamke pričakal s celovito prodajno in servisno ponudbo na 250 m² površine.

Dejavnost podjetja obsega prodajo novih vozil znamke Citroën in DS, prodajo rabljenih vozil vseh znamk v okviru programa Citroën Select, prodajo dodatne opreme in Citroën ter DS boutique izdelkov, prodajo originalnih  rezervnih delov ter celovito servisno ponudbo.

Citroën Slovenija se je odločil okrepiti svojo prisotnost na obalnem območju, ki po obsegu prodaje predstavlja kar 13% celotnega slovenskega trga. Direktor znamk Citroën in DS, g. Filip Koren, je poudaril pomen novega  salona v Kopru: »Za znamki Citroën in DS je otvoritev prodajno-servisnega salona Avtoplus v Kopru ključnega pomena, saj od tam izvira največji odstotek naših kupcev. Na tem območju beležimo tudi največ naših zvestih strank. Iz tega razloga se iskreno veselimo novega koncesionarja, verjamemo vanj in mu želimo uspešen začetek prodajo-servisnih aktivnosti v okviru znamk Citroën in DS«.