Avtomobilsko mesto v malem znotraj ljubljanskega Bežigrada je s selitvijo podjetij P in C Automobil Import popolno.

Skupini Emil Frey, ki je locirana znotraj ljubljanskega Bežigrada sta se v preteklih dneh na lokaciji pridružili tudi podjetji P in C Automobil Import, ki v Sloveniji zastopata blagovne znamke Peugeot, Citroën in DS. Podjetji sta se preselili v popolnoma prenovljene in zaposlenim prijazne prostore na Baragovi ulici 7E in tako se je dokončno udejanjila strategija Skupine Emil Frey v Sloveniji, in sicer da so vsa uvozništva znamk, ki delujejo pod okriljem skupine, združene na enem mestu. Združitev vseh podjetij Skupine Emil Frey na skupni lokaciji bo nedvomno zagotovila še boljšo komunikacijo, večji pretok informacij med podjetji in prinesla nove sinergije znotraj Skupine.

Ena večjih investicij Skupine v Sloveniji je sedaj zaključena, investicija je znašala slab milijon evrov.

Skupina je že v preteklih letih ogromno financirala v razvoj in infrastrukturo lokacije z namenom izkoristka vsega možnega potenciala: od poslovnih prostorov, širitve prodajno servisnega centra v Ljubljani in Mariboru, skladišč nadomestnih delov, storitvenega centra, šolskega centra, kleparsko ličarske delavnice,…). Z investicijami na lokaciji Skupina nadaljuje tudi v letošnjem letu, saj se zaveda, da je to ključnega pomena za doseganje ciljev in prioritet skupine, ki je usmerjena v animacijo, učinkovitost in odličnost, vrednote skupine pa usmerjene k odgovornosti do lastnika in dobaviteljev, dolgoročnega partnerstva z dobavitelji in poslovnimi partnerji/koncesionarji, slednji so naš prvi kupec in so vsakodnevno prvi stik z našimi zvestimi končnimi kupci.

Z dokončanjem lokacijske združitve v »avtomobilskem mestu« se Skupina nadeja dodatnih sinergij in učinkovitosti ter s tem še utrditi položaj enega največjih prodajalcev vozil v Sloveniji, ki z dvanajstimi znamkami obvladuje skoraj petino slovenskega trga in postaja eno izmed najuspešnejših na slovenskem avtomobilskem trgu.