MINI se seli v nov dom. Trenutno lokacijo v nakupovalnem centru BTC City je zamenjal za prodajni salon Wallis Motor Ljubljana na Celovški cesti 182 v Ljubljani.

Salon vrata odpira z začetkom meseca junija, stranke pa čakajo popolnoma prenovljeni prostori, oblikovani po modernih standardih MINI blagovne znamke. Enaka prodajna ekipa kot do sedaj bo v novem salonu ponujala bogato izbiro tako MINI vozil, kot tudi MINI Lifestyle izdelkov za vse ljubitelje MINI. Na isti lokaciji je na voljo tudi pooblaščeni servis za vozila MINI, ki zagotavlja uporabo originalnih delov, kvalificirano ekipo in transparenten servisni poseg, vse to pa podpirajo najsodobnejše digitalne napredne storitve. Stranke lahko pričakujejo celovito uporabniško izkušnjo, saj so jim na enem mestu na voljo diagnostične, kleparske, ličarske in ostale servisno-vzdrževalne storitve.

Navdušence znamke v mesecu po odprtju salona čaka še prav posebno presenečenje.

Na voljo sta dve posebni lokalni ediciji MINI, in sicer MINI Cooper SE GREEN EDITION ter MINI Cooper Countryman FINAL EDITION, ki se ponašata z bogato izbiro dodatne opreme po posebni ceni. Cooper SE GREEN EDITION vključuje popolnoma električno mobilnost, Paket Premium Extra, 17″ lita alu. platišča Pedal Spoke Black za 36.990 €, Cooper Countryman FINAL EDITION pa Paket Premium Extra, MINI Excitement Paket in 17″ lita alu. platišča Channel Spoke Black za 33.990 €. Ne glede za katero posebno edicijo se ljubitelji znamke odločijo, lahko brezplačno izbirajo tudi med vsemi poljubnimi barvami zunanjosti.

Popolnoma električen užitek v vožnji prihodnosti.

Globalno je danes vsak peti prodani MINI popolnoma električno gnan. Prvemu popolnoma
električnemu modelu MINI Cooper SE, se v bližnji prihodnosti pridružujeta tudi popolnoma
električni MINI Countryman in novi popolnoma električni MINI Aceman.

Znamka MINI bo v prihodnjih desetih letih svojo floto popolnoma elektrificirala. Nova generacija
družine MINI združuje ljubiteljem znamke že dobro poznan ultimativni MINI gokart občutek z
lokalno brezogljično mobilnostjo prihodnosti.