Peugeot bo na razstavnem prostoru  65. avtomobilskega salona v Frankfurtu razkril nove adute za dosego ambiciozno zastavljenih ciljev in prodor na trg vozil višjega cenovnega razreda.

Glavni dogodek znamke bo novi Peugeot 308 in predstavitev prenovljene ponudbe 3008 in 5008; modeli BlueHDi (ekskluzivna tehnologija protionesnaževalnega sistema za dizelske motorje Euro 6), ponudba dizelskih hibridov HYbrid4, demonstracijsko vozilo 208 HYbrid FE in konceptno vozilo 2008 HYbrid Air potrjujejo napredek v tehnologiji in okoljevarstvenih sistemih znamke, za sedanjost in prihodnost. In končno, z vozilom RCZ R, konceptnim vozilom ONYX in dvema 208, ki sta med tekmeci že zmagovalki, Peugeot potrjuje, da zna emocije postaviti v osrčje avtomobilske izkušnje.

PEUGEOT HYbrid Air wp

Izmed 31 serijskih in konceptnih vozil, ki bodo razstavljeni na 2900 m² veliki stojnici znamke Peugeot v Frankfurtu, bo na razstavnem prostoru, ki bo posvečen novemu Peugeotu 308, predstavljenih nič manj kot devet primerkov tega modela, ki bodo na voljo ob pričetku trženja.