Ste ljubitelj ameriških avtomobilov? Je vaša želja parkirati enega izmed ikon, kot so Ford Mustang, Chevrolet Camaro ali Dodge Challenger, v vašo garažo?

Kreacija iz Detroita je pravi odgovor za vas. Vozilo vsebuje oblikovne poteze vseh treh avtomobilov. Na prvi pogled se razkrije moderni Mustang. V drugo Camaro. Ob zadku pa Challenger. Dolgoletna želja marsikaterega avtomobilističnega navdušenca se je uresničila. Equus Bass 770 združuje najboljšo kombinacijo vseh treh ameriških ikon.

Pod pokrovom se nahaja 6,2-litrski prisilno polnjen V8 agregat s 640 “konjskimi močmi”. Aluminijasti agregat izvira iz Corvette ZR1. Pospešek Equus Bassa 770 od 0 do 100 km/h znaša 3,4 sekunde, števec hitrosti pa se zaustavi pri 320 km/h. Moč se na zadnji kolesni par prenaša preko šeststopenjskega ročnega menjalnika. V ponudbo pride še samodejni menjalnik.

Podjetje Equus Automotive iz Detroita vam mišičnjaka opremi po lastnih željah in zahtevah. Seveda je potrebno najprej pripraviti 253.000 dolarjev, kolikor stane osnovni Equus Bass 770.