Najboljši način za naročanje taksija odslej na voljo tudi podjetjem – HOPIN TAXI

Aplikacija HOPIN TAXI, ki je na voljo že od sredine avgusta lani je v letu 2016 omogočila več kot 17.000 uspešnih voženj v naši prestolnici.

Na svoje pametne telefone si jo je namestilo več kot 25.000 uporabnikov, v sistem pa se je do konca leta vključilo več kot 55 taksi voznikov.

Prava mala revolucija, ki se je na področju taksi prevozov zgodila v drugi polovici lanskega leta se nadaljuje.

Pri aplikaciji HOPIN TAXI so po manjšem zatišju v prvem tednu na januarju zopet v zelenih številkah. Veliko je uporabnikov, ki aplikacijo uporabljajo zelo pogosto. Vedno več je zvestih uporabnikov, prihajajo pa tudi novi uporabniki, zato se število uspešnih naročil iz tedna v teden povečuje.

Uporabnikom je najbolj všeč, da so pri HOPIN storitvi najbolje obveščeni, kdaj, kam in kdo jih pride pobrati. Tako si lahko najbolj optimalno organizirajo čas in taksija ne čakajo. Seveda pa je dobro, da je storitev transparentna in zagotavlja, kar največjo varnost svojim uporabnikom.

Glede na to, da delovanje ter storitve aplikacije Hopin Taxi preizkušamo na uredništvu, lahko zgornjo trditev potrdimo, saj je Hopin Taxi trenutno res najboljši način za naročanje taksija v prestolnici. Več o izkušnji si preberete na povezavi:

Športni avtomobil ali osebni šofer?

Poslovni portal Hopin Taxi

Od januarja je na voljo tudi poslovni portal za podjetja, ki omogoča boljši nadzor nad taksi vožnjami, ki jih opravljajo zaposleni. Jasno je, koliko sredstev je bilo porabljenih, koliko se kdo vozi in kdaj se vozi. Število podjetij v bazi se povečuje, saj so uporabniki nad aplikacijo zelo zadovoljni.

V prvi polovici leta pri HOPIN-u načrtujejo tudi malo večjo posodobitev aplikacije, ki bo uporabnikom omogočala še boljši pregled in boljše informacije o možnih prevozih v Ljubljani.

Naslednjič bomo za vas pripravili dirko ter preverili ali se Hopin Taxi po mestnih opravkih izkaže bolje kot lasten osebni avtomobil.

Nič več klicanja, nič več čakanja na taksi – HOPIN TAXI

HOPIN TAXI – najboljša rešitev za hitro in ugodno pot po Ljubljani!

Nič več klicanja, nič več čakanja na taksi – HOPIN TAXI