Malček, ki ne bo pustil, da bi se zmočili: Škoda Citigo

Odslej bo tudi najmanjša Škoda ponujala Simply Clever rešitve. Prenovljeni Citigo bo pod voznikovim sedežem shranič dežnik.

Prenova mestnega malčka je nekoliko spremenila dizajn prednjega dela in dodala nekaj popravkov v potniški kabini. Na prednjem odbijaču je povečan zračnik, ki zdaj vsebuje štirioglate meglenke s podporo osvetlitve zavoja. V prednja žarometa pa so vgradili dnevne luči v LED tehnologiji.

Pod opcijsko opremo so na voljo zatemnjeni zadnji žarometi in kontrastna črna ali bela stranska ogledala v kombinaciji z enako obarvano streho. Zunanjost zaključijo še paket novih 15-palčnih platišč in posebna zelena barva.


V notranjosti je takoj opazna nekoliko drugačna razporeditev na armaturni plošči. V višjih paketih bo slednja dvobarvna, kupci pa se bodo po novem odločali tudi med dvema različnima videzoma merilnikov. Na seznamu dodatne opreme sta še multifunkcijski volan in nova generacija večopravilne enote s šestimi zvočniki, Bluetooth povezljivostjo ter podporo za mobilnike Android in Apple.

Motorno paleto predstavlja litrski trivaljni agregat v dveh različno močnih izvedenkah.

Best Cars 2017: Škoda Octavia še četrtič številka ena

Velik in prostoren češki medved, Škoda Kodiaq, v Sloveniji od 20.990 evrov!

Škoda Superb 2.0 TDI L&K