FOTO: Divji pregon! Policista je z mostu prek Drave izrinil voznik kombija. Je ogrozil tudi vas?

Danes se je na Koroškem v okolici Dravograda odvijala prava drama, ko je 33-letni voznik kombija divjal po cesti ter ogrožal policiste ter ostale udeležence v prometu.

33-letni voznik sivega kombiniranega vozila s slovenjgraškimi registrskimi tablicami je okoli 16.30 ure v Javniku storil prekršek. Policisti so ga skušali ustaviti, a njihovih znakov ni upošteval. Nadaljeval je z divjo vožnjo proti Dravogradu, pri tem pa je več kilometrov ogrožal policijske patrulje in mnoge druge udeležence v cestnem prometu.

33-letnik je v Gortini, pri Trbonjskem mostu, tako silovito trčil v policijsko vozilo, da je le to prebilo ograjo mostu in zapeljalo z vozišča proti Dravi. Oba policista sta poškodovana. Kljub temu je voznik kombija nadaljeval vožnjo proti Dravogradu. Tam je zapeljal proti drugima dvema policistoma, ki sta ga ustavljala. Eden od policistov je pri tem uporabil strelno orožje.

Vožnjo je nadaljeval in pri tem storil še mnoge druge prometne kršitve in ogrožal udeležence v prometu. Policisti so ga končno uspeli ustaviti v Dravogradu, kjer so mu odvzeli prostost in ga pridržali.

Policistom so se javili tudi nekateri vozniki, ki jih je 33-letnik na cesti ogrožal. Policija poziva tudi ostale, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali na telefonsko številko 113.

RAZKRIVAMO: Policist na zloglasnem videoposnetku vložil tožbo zoper ženske, ki ga je snemala!

POZOR: Jutri bodo na vas prežali novi radarji. Preveri kje in za koliko boste kaznovani!

SI VEDEL? Tudi če nimaš vinjete, se lahko tukaj pelješ brez. Popolnoma legalno!

Foto: Koroški Gasilski Zavod