Ford je danes predstavil novi model KA+ – prvič tudi kot ‘crossover’ v različici KA+ Active.

Uporabnike bo navdušil z večjim udobjem in priročnostjo ter številnejšimi tehnologijami za pomoč vozniku v primerjavi s predhodnikom, prav tako pa prinaša tudi izjemno oblikovanje notranjosti in zunanjosti.

“Lani je Ford v Evropi prvič prodal več kot 200.000 športnih terencev, povpraševanje po SUV-jih in ‘crossoverjih’ pa ni bilo še nikoli tako izjemno. Naš novi Ford KA+ Active bo letos možnost nakupa ‘crossoverja’ zagotovil še večjemu številu kupcev, ki jih bo navdušil s prav posebno obliko in dovršenimi tehnologijami, sicer dostopnimi v veliko dražjih avtih,” je povedal Roelant de Waard, podpredsednik za trženje, prodajo in storitve pri Fordu Evropa.

‘Crossover’ KA+ Active je naslednji v novi Fordovi paleti različic in bo sledil Fiesti Active, ki prihaja na trg v nadaljevanju letošnjega leta. Za modele Active je značilno oblikovanje s potezami športnih terencev, podvozje je višje, za zaščito in slog pa poskrbijo še dodatne obloge, vse to pa dopolnjujeta praktičnost kombilimuzine in zabavna vožnja, značilna za Ford.

Ford Ka+ – Fiesta za manj zahtevne kupce.


Ford Fiesta – za ženske najbolj dostopen avto leta!

Avto, ki ceni lastnikov čas! – Ford S-Max 2.0 TDCi Powershift Vignale