Osvežitev za Hyundaija i20

Hyundai je malenkost prenovil svojega mestnega malčka z imenom i20 ter mu poleg sveže  oblike namenil še nove motorje in bogat nabor varnostnih in infozabavnih pripomočkov.

Zunanjost poudarja ”nova” značilna maska hladilnika in nov odbijač, za več dinamike pa skrbijo tudi preoblikovane luči na zadku. Na zadnja vrata je po novem vključena tudi registrska tablica avtomobila. Za presonalizacijo je zdaj na voljo 8 barv ter dizajn 15- in 16-palčnih platišč. V notranjosti se nahaja novi sedempalčni zaslon infozabavnega sistema, ki omogoča tudi povezovanjev stilu CarPlay in Android Auto.

Pod motornim pokrovom boste zaman iskali sajavčke. V modelu i20 bodo odslej ”brneli” le bencinski motorji. 1,0-litrski trivaljnik T-GDI bo na voljo z močmi 100 in 120 ‘konjev’, poleg njega pa bo na voljo tudi 1,2-litrski atmosferski štirivaljnik z močmi 75 in 84 ‘konjev’.  Šibkejši motorji bodo delovali v kombinaciji s petstopenjskim menjalnikom, najmočnejši v kombinaciji s šeststopenjskim menjalnikom, 100-‘konjski’ turbobencinski trivaljnik pa bo na voljo tudi s sedemstopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko.

Več informacij o avtomobilu bo znanih tekom leta, ko avtomobil pripelje na slovenski trg.

Narejen po naših merah. – Hyundai i20 1.25 Style

Hyundai i20

Hyundai bo opustil i nomenklaturo