Porsche 718 Boxster: glavna nagrada na Festivalu golfa 

Pred dobrim tednom se je v Hamburgu odvijal golf turnir Porsche European Open. Glavno nagrado za »Hole in one« je predstavljal Porsche Cayenne Turbo, ki pa ga tokrat ni odpeljal nihče. Ekskluzivna priložnost se bo 24. 8. ponudila tudi v Sloveniji! 

Približuje se vrhunec golfske sezone 2018 in en največjih golfskih dogodkov v Sloveniji – jubilejni 11. Festival golfa Arboretum. Kot ponosni pokrovitelj dogodka  bo glavno nagrado letos podelil Porsche Center Ljubljana. Okoli 200 srečnežev se bo potegovalo za Porsche 718 Boxster, ki bo za dosežen »Hole in one« podeljen v trajno last.   Lanski turnir je postregel z nadvse napetim dogajanjem, saj je za zadetek »Hole in one« zmanjkalo le nekaj centimetrov.

Hole in one, ali kot bi prevedli po slovensko “Zadetek v luknjo z enim udarcem”, je poseben golfski dosežek, ki pomeni (kar je moč razbrati že iz imena),  da igralec pospravi žogico v luknjo z enim samim udarcem. Ta dosežek je sicer v golfu izredno redek in več kot 99% golfistov ga ne doseže nikoli.

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani Golf Arboretuma Ljubljana: http://www.golfarboretum.si/GOLF_ARBORETUM.asp?lytoo=dogodki_novice/festival_golfa_2016
Uradni razpis in informacije o prijavi najdete na spletni strani Golf zveze Slovenije:https://www.golfportal.si/festival-golfa-2018-22-01-2018-1954.html

Porsche Macan deležen lepotnih popravkov

Po 35 letih je Porsche postavil nov rekord ”Zelenega pekla”!

Porsche Cayenne: Edini pravi športni terenec!