Na svetovni splet so ‘spolzeli’ posnetki prenovljenje bavarske zastavonoše. Osvežena BMW serija 7 se je za kratek čas pojavila v tujem konfiguratorju, na hitro pa so si jo tudi že ogledali potencialni kupci čez lužo.

Na priloženih fotografijah je ‘sedmica’ v konfiguraciji 750li ter M760li. Prva opremljena s stopnjo Luxury line, medtem ko limuzina z V12 motorjem pod pokrovom, nudi M športni paket.

Oblikovalci so BMW seriji 7 namenili ‘zajetni’ ledvički, ki se nanašata na luksuzno-terenskega brata X7. Nekoliko so spremenili še žaromete tako spredaj kot zadaj, masko, izgled platišč ter še kakšno malekost.

Fotografije notranjosti še niso bile objavljene, vendar gre sklepati, da bo ta bolj digitalizirana – v stilu BMW serije 8 in X7. Serija 7 bo od njiju najverjetneje prevzela tudi kakšen motor, govori pa se o posodobitvi priključnega hibrida ter najmočnejše izvedenke M760li.

Več informacij o prenovljeni BMW seriji 7 bo znano v naslednjih tednih. Premierno se bo ‘sedmica’ javnosti predstavila marca na salonu ob ženevskem jezeru.