Za Revoz ni počitka. Na trakove proizvodnje namreč prihaja osveženi Renault Twingo.

Prenova je Twingu prinesla rahlo preoblikovan sprednji del z novim odbijačem, novo masko in žaromete z integriranimi dnevnimi lučmi v tehniki led. Na levem boku opazimo novo režo za hlajenje motorja, ki je nameščen v zadku avtomobila. Zadaj pa je preoblikovan odbijač in zadnje luči. Med estetskimi novostmi velja omeniti tudi nekaj novih karoserijskih barv, med katerimi izstopa mangovo rumena.

Notranjost je dobila nove detajle. Bolje opremljene različice se bodo lahko pohvalile z multimedijsko napravo s 17,8-centimetrskim (7-palčnim) zaslonom, ki prek aplikacije R&Go omogoča povezavo in upravljanje pametnih telefonom z operacijskima sistemoma Andorid in iOS.

Prevetrena je tudi motorna paleta, kjer bomo namesto atmosferskega trivaljnika SCe 70 našli novi trivaljni SCe 75, ki zmore 55 kilovatov (75 KM) oziroma pet »konjev« več kot njegov predhodnik. Nov je tudi prisilno polnjeni motor, ki prav tako zmore pet »konjev« več in namesto oznake TCe 90 zdaj nosi oznako TCe 95. Slednji ob ročnem menjalniku ponuja možnost dvosklopčnega avtomatiziranega menjalnika EDC.