Volkswagen Golf osme generacije se je med nedavnim komercialnim fotografiranjem za oglasne spote pokazal javnosti brez kakršnih koli kamuflaž.

Fotografije, ki so se pojavile na spletu razkrivajo, da je Golf Mk8 pobarvan v isto barvo kot nedavni prototipi in potrjujejo, da so bile številne upodobitve predogleda najnovejšega Golfovega dizajna natančne.

Najpomembnejša sprememba zadnjega dela osmega Golfa so novi zadnji žarometi, ki so zagotovo bolj agresivni kot tisti pri odhajajočem modelu. Poleg tega lahko opazimo kromirane poudarke okoli izpušnih cevi in ​​dva vodoravna odsevnika na obeh straneh izrezane registrske tablice.

Na voljo je le ena sama fotografija z nizko ločljivostjo novega Golfovega sprednjega dela, vendar razkriva novo oblikovane zadnje luči in preoblikovano spodnjo rešetko s poudarki.

Poleg zunanjih modifikacij bo tudi notranjost novega VW Golfa pomembna nadgradnja nad trenutnim avtomobilom. Na primer, v središču konzole bosta na voljo popolnoma digitalna merilna plošča in velik zaslon na dotik za informacijsko-zabavni sistem. Novi Golf bo podpiral tudi posodobitve v oblaku, zaradi česar je VW zagotovil, da je programska oprema avtomobila varna pred kibernetskimi napadi.

Volkswagen naj bi prvotno predstavil novega Golfa na septembrskem avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Več bo znanega kmalu.