Citroën ë-Jumpy je prejel prestižni naziv “International Van Of The Year 2021”. Novi Citroën ë-Jumpy bo na voljo v Sloveniji od aprila 2021 dalje.

Nagrada, za katero so glasovali člani žirije I-VOTY pod vodstvom predsednika Jarlatha Sweeneyja, poudarja pomembnost ponudbe, ki se osredotoča na energetski prehod in se prilagaja potrebam poklicnih uporabnikov. Že šestič v zgodovini te izjemno želene nagrade je naziv “International Van Of The Year” pripadel Citroënu.

Njegova moderna stilska zasnova, udobje v potniškem prostoru, vozne lastnosti in tovorne kapacitete so v kombinaciji z vrhunsko električno tehnologijo prepričale žirijo 24 neodvisnih novinarjev in urednikov revij, ki so se specializirane za lahka gospodarska vozila.

Vse ekipe znamke Citroën so neizmerno ponosne, da je ë-Jumpy prejel naziv “International Van Of The Year 2021″. Električna izvedenka Jumpy ponuja poklicnim uporabnikom praktične rešitve za mobilnost v urbanih središčih in tudi na podeželskih poteh. Po zaslugi dosega, s katerim imajo na vseh poteh na voljo edinstveno udobje in vse uporabne funkcije izvedenke z motorjem z notranjim zgorevanjem. Novi ë-Jumpy zvesto sledi strategiji znamke Citroën, ki ponuja rešitve po meri, s katerimi želi zadovoljiti pričakovanja poklicnih uporabnikov. Prizadevamo si, da bi bili naši produkti in naše storitve inovativni. S čimer želimo uporabnikom omogočiti bolj enostavno in brezskrbno vsakodnevno uporabo. Nagrada, ki nam jo je podelila žirija specializiranih novinarjev, nam bo pomagala doseči prodajne cilje, ki smo si jih zastavili za ta model.”


Vincent Cobée  –  generalni direktor Citroën.

Citroën je vnovič dokazal svoje izjemno strokovno podkovano znanje s področja gospodarskih vozil in si prizadeva svojim strankam ponujati konkretne odgovore.

V obdobju prehoda na druge vire energije se je novi Citroën ë-Jumpy izkazal kot nepogrešljiv delovni pripomoček za poklicne uporabnike, lokalne skupnosti in združenja. Združuje najboljše lastnosti modela Jumpy in prednosti električnega motorja, kar se kaže v večji priročnosti, udobju, svobodi gibanja in nižjih stroških uporabe.