Podjetje AutoWallis je podjetje z 30-letnimi izkušnjami z znamko BMW na Madžarskem in je uvrščeno na borzo v Budimpešti.

Na slovensko tržišče je vstopilo in uspešno prevzelo poslovanje edinega pooblaščenega prodajalca znamke BMW v Ljubljani. Družba AutoWallis je s tem vstopila tudi na maloprodajni trg vozil v Sloveniji. Rezultat investicije je na novo obnovljen prodajno servisni center – Wallis Motor Ljubljana, ki domuje na naslovu Celovške ceste 182. Wallis Motor Ljubljana nudi celotno paleto storitev od prodaje novih vozil, rabljenih vozil BMW Premium Selection, prodaje nadomestnih delov, servisiranje vozil BMW in Mini ter kleparsko ličarska popravila.

Blaž Urbanija direktor Wallis Motor Ljubljana je v svojem govoru predstavil novo podjetje:
»Naš cilj je našim strankam ponuditi najboljšo izkušnjo na vseh področjih našega delovanja, ter postati korporativni in diplomatski prodajni center BMW. Nudimo celotno paleto BMW modelov, novih in rabljenih, od klasičnih modelov do modelov prihodnosti oz. električnih avtomobilov. To pa še ni vse, našim dragocenim strankam nudimo tudi raznovrstne poprodajne storitve, od rednega vzdrževanja vozil, vulkanizerskih storitev do kleparsko ličarskih popravil, kjer sodelujemo z vsemi zavarovalnicami. Vabimo vas v prenovljen center, da občutite popolnoma novo izkušnjo. Za vse, ki imajo raje online pristop, nudimo pester izbor storitev v digitalni obliki. Kmalu bomo nadgradili naše storitve s spletno rezervacijo na servis in digitalnim sprejemom vozil. «

BMW i4: Limuzinski električar kot konkurenca Tesli?