Peugeot je najstarejša avtomobilska znamka na svetu, ki še vedno deluje, z več kot 210 leti obstoja.

Znamka Peugeot je sinonim za samozavestni dizajn v kombinaciji s prepoznavnimi inovacijami in tehnologijo pri čemer je zadovoljstvo strank vedno na prvem mestu.

Podjetje Avto center Vovk z več kot 30-letno avtomobilistično tradicijo po novem skrbi za trebanjske kupce s celovito ponudbo novih osebnih in lahkih gospodarskih vozil Peugeot ter pooblaščenim servisom. Povsem nov Peugeot prodajno servisni center, narejen po najnovejših korporativnih standardih se nahaja na Podjetniški ulici 7 v Trebnjem.

Peugeot se tako ponaša že s 16 prodajno-servisnimi centri ter 17 servisi v Sloveniji. Ob odprtju salona so za vse kupce pripravili še posebno akcijo, in sicer ob nakupu novega Peugeota podarjajo brezplačen prvi redni servis.

Adam Kavšek, direktor P Automobil Importa je ob tem povedal: » Avto center Vovk bo, tako kot vsi Peugeotovi pooblaščeni trgovci, svojim strankam zagotavljal celovito storitev in verjamem, da bo kot novi partner uresničeval Peugeotov prvi cilj, ki je popolno zadovoljstvo strank. Kot generalni zastopnik in uvoznik vozil Peugeot, nudimo Avto centru Vovk vso podporo in verjamemo, da bodo kupci iz Trebnjega in bližnje okolice kmalu spoznali odličnost, privlačnost in čustva, ki predstavljajo vrednote Peugeota in prepoznali prednosti novega salona v domačem kraju.«

Usmerjenost na stranke in strokovno znanje

Tomaž Vovk, ustanovitelj in direktor Avto centra Vovk Trebnje, je nov prodajno-servisni center Peugeot pospremil z besedami: »Avto center Vovk ima v Trebnjem dolgoletno tradicijo. Trudimo se, da bi bile naše stranke zadovoljne, tako s prodajnimi, kot servisnimi storitvami. V zadovoljstvo nam je, da smo lahko našo ponudbo razširili z blagovno znamko Peugeot na lokaciji, ki je lahko dostopna in kjer bodo strankam na voljo strokovne in hitre storitve. Izjemno ponosni smo, da smo se v teh letih razvili v zaupanja vreden prodajno-servisni center.«