Polestar je pripravil drugo različico športno nastrojenega Polestar 2 pod oznako BTS edition 230, za vse ljubitelje, ki so zamudil priložnost s prvo omejeno izdajo. Številka 230 zraven imena BTS edition se navezuje na število primerkov, kar pomeni, da je druga izdaja redkejša od prve z 270 enotami.

BTS edition 230 prinaša številne modifikacije podvozja, enako kot pri prvoti izdaji BTS edition 270, le da se manj nova nekoliko bolj osredotoča tudi na oblikovne podrobnosti. Pod površjem ostaja enak pogonski sklop sestavljen iz baterije s kapaciteto 78 kWh in dveh elektromotorjev, ki s paketom Performance Pack zmoreta 350 kW (476 KM) in 680 Nm navora, kar zadošča za pospešek z mesta do stotice v 4,4 sekundah ter doseg najvišje hitrosti 205 km/h.

Področje dinamike so okrepili s 25-milimetrskim znižanjem podvozja in vgradnjo edinstvenega vzmetenja podjetja Öhlins, z dvosmerno nastavljivim blažilniki, dodali so različne okrepitve, za 20 odstotkov so trše vzmeti spredaj, večja 21-palčna lahka platišča pa se zgledujejo po tistih na Polestarju 1, hkrati so ovita v posebej razvite Pirelli P Zero pnevmatike. Posebnosti BTS edition 230 so ekskluzivna meglično zelena karoserijska barva, notranjost odeta v MicroSuede reciklirano blago in okrasna črta vzdolž celotne karoserije na voljo v zeleni ali črni barvi.