Bentley v pomlad vstopa s posodobljeno zbirko modelov Continental in Flying Spur, ki se osredotoča na razkošje in udobje. Paket opreme Azure je popolno nasprotje športno obarvanih različic S in Speed, osvežitev opreme hkrati prinaša številne nove dodatke.

Continental GT in GTC Azure se po novem pohvalita s svežo masko s pokončnimi kromiranimi elementi, kar smo videli že na posodobljeni Bentaygi EWB Azure, imata nova 22-palčna desetkraka platišča sposojena pri Flying Spur Azure. V notranjosti nadgradnja opreme vključuje nove vzorce prešitja, še udobnejše oblazinjenje, preproge iz 100-odstotne čiste volne, ki navdušujejo z razkošnim in žametnim občutkom. Seveda gre tu za dodatno in precej zasoljeno opremo, serijske preproge so sicer izdelane iz recikliranega najlona, ki naj bi izpolnjeval enake standarde kot prejšnje iz primarnega materiala.

Novosti je bila prav tako deležna serija Speed, z dodatkom nove svetlo sive karoserijske barve Granit, na voljo v kombinaciji s črnim okrasjem Blackline. Štirivratni model Flying Spur v različicah Speed in S ima spremenjeno sprednjo masko, namesto mreže z lopaticami so namestili klasično z matričnim vzorcem, ki postaja sinonim Bentleyjev, prvotno uporabljen v dirkalnih modelih iz dvajsetih let prejšnjega stoletja. Vse izvedenke modelov Continental GT in Flying Spur so ponujene z novo temno diamantno brušeno aluminijasto tehnično okrasitvijo armature in vrat, ki spominja prav na mrežo sprednje maske. Med novitetami najdemo še Topaz modro karoserijsko barvo z učinkom blišča turkiznega dragulja.