Čeprav se sezona v naših krajih pravzaprav končuje, pa pri BMW-ju že razkrivajo novosti za prihodnje leto. Tako na področju motorjev kot opreme in oblačil.

bmw R 1200 RT wp

BMW R 1200 RT

Začetnica RT je bila vedno sinonim za izjemno udobna, visoko dinamična potovanja na dveh kolesih. S svojo najnovejšo upodobitvijo v obliki R 1200 RT z novo pogonsko enoto in skrbno oblikovanim profilom, BMW Motorrad znova dokazuje, kako združiti lastnosti udobnega potovanja s super športno dinamičnostjo.

bmw S 1000 R

BMW S 1000 R

Športna vozna dinamika, močan in čustven Roadster izgled – to so glavne značilnosti novega BMW S 1000 R. Novi »Naked Bike« iz BMW Motorrad izhaja neposredno iz športnega S 1000 RR in uporablja enako inovativno tehnologijo. Podobnost z “RR” je takoj očitna. Omejen na bistvo, novi S 1000 R izžareva agresivno, dinamično energijo. Zahvaljujoč se celotnemu dobro premišljenemu konceptu, z motorjem, ki premore 118 kW (160 KM) največje moči in s težo 207 kg, kakor tudi z Race ABS, ASC in izbiro dveh načinov vožnje v osnovni različici, BMW S 1000 R postavlja nove standarde v segmentu Dynamic Roadster.

bmw motorrad obl

Vozniki BMW motorjev se sedaj lahko veselijo tudi novih, še bolj izpopolnjenih in preizkušenih produktov. Oprema za voznike in voznice s prvovrstnimi varnostnimi pripomočki in visokokakovostnimi izdelki za prosti čas tvorijo kolekcijo, ki bo samo še povečala nestrpno pričakovanje nove motoristične sezone 2014.

bmw celada wp