Pred začetkom pomladi so v podjetju Renault Nissan Slovenija, d.o.o. vsem strankam Renault in Dacia na široko odprli vrata ter jim dneve popestrili z akcijo »Teden odprtih vrat«, ki je potekala v pooblaščenih servisih Renault in Dacia od 29.3.2014 do 4.4.2014.

Stranke, ki so v tem času obiskale servis, so lahko opravile brezplačni kontrolni pregled vozila, prejele napotke za potrebna vzdrževalna dela ter koristile še marsikatero dodatno ugodnost. Poleg ugodnosti so v okviru akcije pripravili še 2 veliki nagradni igri:

– »Zadenite letne pnevmatike Continental« in


– »Zadenite novi Renault Megane Generation«.

Izžrebali so 9 srečnežev, ki so prejeli komplet letnih pnevmatik Continental. Z novim vozilom Renault Megane Generation pa se je domov odpeljal gospod Dejan Marinić iz Miklavža na Dravskem polju, ki je na brezplačni kontrolni pregled v servisno prodajno lokacijo Štajerski avto dom v Mariboru pripeljal svojega redno in skrbno vzdrževanega Renaulta Scenica. Od Renaulta Scenica se je sedaj poslovil, družbo na cestah pa mu bo odslej delal novi Renault Megane Generation.

Vsem nagrajencem iskreno čestitajo, gospodu Dejanu pa želijo srečno vožnjo z novim vozilom! S podelitvijo nagrad so uspešno zaključili zelo pomembno akcijo. Servisna mesta je v tem času obiskalo preko 3.700 strank.