BMW Group Slovenija širi prodajno mrežo svoje najinovativnejše in vizionarske blagovne znamke BMW i v Vzhodno Slovenijo. Odslej BMW i vozila na voljo tudi pri pooblaščenem prodajalcu in servisu Selmar Maribor.

BMW i prihaja v mesto

Pravi električni užitek v vožnji pa bodo Mariborčani lahko izkusili v Tednu mobilnosti, in sicer med 23. in 24. septembrom. Selmar Maribor bo v sodelovanju z BMW Group Slovenija priredil BMW i Roadshow, ki bo potekal v centru mesta, Pri Florjanu. Popolnoma električni Roadshow bo ponujal podrobno predstavitev vozil pionirske električne znamke in testne vožnje vozil BMW i3 pod vodstvom inštruktorjev.

PRIJAVA NA TESTNO VOŽNJO

p90233245_highres_selmar-maribor-new-b

Selmar Maribor

Podjetje Selmar s sedežem v Celju že četrt stoletja vključuje odličnost v vse segmente svojega dela. Z nenehnim razvojem dveh sodobno opremljenih salonov in storitev stremijo k napredku na področju servisa in prodaje vozil. Zato so se odločili za naslednji logični korak in v svoj salon postavili pionirska vozila prihodnosti znamke BMW i.

Naelektreno vznemirjenje tokrat osvaja Štajersko s prvim BMW i agentom in pooblaščenim servisom za vozila BMW i vozil v Vzhodni Sloveniji. Maciej Galant, generalni direktor BMW Group Slovenija je ob širitvi prodajne mreže dejal: »Električna vozila prihodnosti so znak razvoja in napredka mobilnosti, zato smo na BMW Group Slovenija ponosni, da se znamka nenehno širi znotraj okvirjev Slovenije.

Širitev prodajne mreže BMW i vozil je dokaz več, da so inovacije in nove oblike mobilnosti, ki jih BMW uvaja, pravi odgovor na potrebe prihodnosti.« Rok Gričnik, direktor Selmar Maribor, odgovoren za BMW i pri pooblaščenem prodajalcu, je ob uvedbi BMW i dodal: »Naše poslanstvo je, da poskrbimo za vrhunsko, premium uporabniško izkušnjo naših strank. Z uvedbo ponudbe BMW i bomo lahko strankam v Vzhodni Sloveniji še približali vozila prihodnosti in jim prikazali vse prednosti elektro mobilnosti. Prepričani smo, da bodo električna vozila prihodnosti po zgledu drugih slovenskih mest navdušila tudi Štajersko, Koroško in Prekmurje.«