NEVERJETNO: Tako nepridipravi uničujejo naše novo dirkališče!

Pred dobrim letom smo se razveselili novice o novem dirkališču v Sloveniji. A kljub več uspešno izpeljanim dogodkom, se dirkališče v zakulisju spopada z vandali, ki redno uničujejo na poligonu Gaj.

Takole so zapisali na socialnem omrežju:

“Veliko se vas sprašuje zakaj se na poligonu Gaj ne odvijajo track-dayi in le redko pride do kakšnih aktivnosti in še te le v omejenem obsegu.

Objavljamo enega izmed razlogov! Poleg nasprotnikov, ki si na vse pretege po birokratski poti želijo zaustaviti razvoj poligona imamo tudi “junake”, ki redno skrbijo za raznovrstne poškodbe na poligonu Gaj. Avto Moto Društvo Gaj je bilo ustanovljeno z namenom podpore razvoja avto-moto aktivnosti v našem prelepem kraju in si ne moremo dovoliti, da prihaja do teh neprijetnih situacij.

Prosimo, da DELITE to objavo ter aktivno pomagate pri iskanju dokazov povzročitelja teh poškodb, ki se vrstijo že od samega zagona projekta. Obljubljena nagrada.”

Zgleda, da je v naši preljubi državi res težko uspeti z dobrim in poštenim delom. Upamo, da se storilce kmalu zaloti pri zlonamernih dejanjih.

Vir: Facebook AMD Gaj

V Mariboru voznik prebil steno garažne hiše! Preveri kaj se je dogajalo!

To je 10 najbolj odmevnih zgodb leta 2016!

Slovenija nujno potrebuje dirkališče