Družba Summit motors Ljubljana je danes podelila naziv Fordov trgovec leta 2015, ki ga je osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv za trgovca, ki je ob doseganju najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih rezultatov, obenem v največji možni meri poosebljal vrednote znamke Ford.

Eden izmed pomembnih kriterijev pri izboru Fordovega trgovca leta je zadovoljstvo uporabnikov, ki ni zgolj vljudnostna gesta, ampak merilo, ki neposredno vpliva tudi na poslovni rezultat pooblaščenega trgovca. Podjetje Avto Rajh se je v tem pogledu ponovno izjemno izkazalo.

Prejeti naziv je potrditev, da je podjetje na pravi poti in da so stranke deležne odlične  storitve. Zagotavljanje zadovoljstva uporabnikov pa je v veliki meri odvisno prav od odlične, strokovne in dobro uigrane ekipe podjetja Avto Rajh, ki deluje na dveh lokacijah – v Ljutomeru in v Murski Soboti.

Družba Avto Rajh s svojim delovanjem prispeva k uspehu podjetij in posameznikov v Pomurju. Obenem izkazuje družbeno odgovornost skozi angažma in podporo izbranih zanimivih dejavnosti in projektov v lokalnem okolju (nogomet, Vinska kraljica Slovenije, delovanje društev in druge aktivnosti), ki bogatijo vsakdan vseh generacij.