Novi model znamke DS, predstavljen na salonu v Pekingu, bo ekskluzivno na voljo za kitajski trg. Premium limuzina DS 4S, ki je bila zasnovana v Franciji in jo bodo proizvajali v tovarni Shenzhen, je kot pristen izraz tehnologije in prefinjenosti glavni adut znamke DS pri njeni ofenzivi v segmentu kompaktnih vozil.

Vozilo DS 4S krasi pomemben znanilec identitete DS, okrasna maska DS Wings, ki že na prvi pogled dokaže njegovo pripadnost družini DS. Žarometi DS LED VISION (100 % LED), obdelani kot dragi kamni, so pravo poosebljenje elegance in avantgardnega duha. Ob lansiranju bo DS 4S odet v ekskluzivno, prodorno in dinamično rdečo barvo karoserije Dark Fire. Poleg samodejnega menjalnika EAT6 zadnje generacije in sistema Stop and Start bodo za DS 4S na voljo trije bencinski motorji v razponu od 136 do 204 konjskih moči. Skupaj z modelom DS 4S bo na kitajski trg vstopil tudi motor PureTech, ki je bil izbran za “mednarodni motor leta 2015”.

img


V notranjosti vozila pride eleganca do pravega pomena besede prek oblazinjenja, kar velja tako za kakovostno izbrane surovine kot tudi za ekskluzivno končno obdelavo DS. Celotna armaturna plošča je ročno prekrita z usnjem v pravem duhu pariških rokodelcev prestižnih izdelkov. Enako velja tudi za plošče vrat. Oblazinjenje sedežev je iz usnja kakovosti paščka zapestne ure, kar predstavlja pravo inovacijo in je ekskluzivnost znamke DS že od njenega nastanka. To podobo prefinjenosti in neverjetno skrbne izdelave podrobnosti, ki je značilna za francoski prestiž, dodatno poudari še usnje v rdeči barvi. In nenazadnje je zahvaljujoč znamkinim prizadevanjem na področju povezljivosti tudi DS 4S pridobil tehnologijo DS CONNECT (24 razpoložljivih funkcij: navigacijski sistem, varnost, življenjski stil, komuniciranje itd.).